6. apr, 2020

06.April. 2020.

Endelig litt vårver etter ei veke med snø.

Eg har stort sett berre humpa rundt innandørs med krykker ei god veke no etter att eg var for ivrig og gjekk en 400 meter for mykje då eg trimma og fikk et solid tilbakefall med fulle isjiassmerter. Mektig lei av å vere så ute av stand til å gå og vere aktiv som eg har lyst til.

Beita er klare for værane. Så så snart avløysarane får tid og energi kan omsider værane få komme på beite att.

Eg drømmer om att det skal dukke opp ein idealist som har lyst å drive sheepsanctuariet i lag med meg. Vi har fått masse støtte. ❤ Kjempetakknemlig for 6000,- kroner som er komt inn på spleis. ❤ Samtidig trengst det mykje meir penger og og noken med bedre helse enn meg til å vere med å dra lasset skal dette komme i mål med å kunne beholde alle dyra. Klarte å unngå å slakte en einaste sau hausten 2019. Håpet er at vi no får solgt litt sauer til livdyr for å nå målet om 100 sauer i løpet av året. Det aller fineste hadde sjølvsagt vert å kunne behole alle 164. Det er berre ikkje realistisk hverken med tanke på midler eller arbeid om ikkje helsa mi blir bedre. Og slik det ser ut no er det ikkje innen rekkevidde. 

Tenk om det finnes et eller flere mennesker der ute i verden som kunne tenke seg å vere med å drive sheepsanctuary og kose og stelle dyr heile dagen. Ingen lønn dette er pur dugnad. Derimot alt av muligheter for å dyrke egne grønnsaker og hauste fra naturen av bær og frukt. Og hus å leige til en fornuftig pris fins og i overkommelig nærleik. Hadde vert fantastisk å ha noken som deler mine ideologiske verdier å samarbeide med.